Wat niet te doen bij het bestellen van custom badges​

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om custom badges te bestellen. Wanneer je beslist om geborduurde badges te ontwerpen, kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Je hebt creatieve controle over elk aspect van uw badge, het kunstwerk en de tekst. Er zijn een paar dingen om over te denken en een paar dingen om weg te blijven terwijl het verzinnen van een badge ontwerp. Laat ons jouw helpen met het begin van jouw ontwerp.

Custom badges color chart - Custom badges kleur kaart
Custom badges first stage of designing it. - Custom badges eerste faze van het ontwerpen.

Het ontwerp van custom badges​

Het ontwerp zelf is de meest cruciale pint van een goed gemaakte badge. Elke custom badge heeft een tekst of een visuele component. Mensen zullen geïnteresseerd raken in en aandacht besteden aan een goed en doordacht patch ontwerp en dit is waar wij als Funbadges kunnen helpen. Een goed idee van jou start met het ontwerpproces.

Wat je beter niet kan doen:

Houd het ontwerp van je patch eenvoudig en vermijd het gebruik van te veel details. Te veel elementen kunnen ervoor zorgen dat een patch onherkenbaar wordt. Het artwork moet eenvoudig zijn. Dit resulteert in een patch die er beter uitziet dan een met te veel informatie. Hetzelfde kan gezegd worden van de tekst. Fijne of ingewikkelde lettertypes zijn een uitdaging om te lezen. Voor een beter leesbaar resultaat kun je denken aan een dikkere tekst of een groter formaat. Zorg ervoor dat uw ontwerp logisch en harmonieus is voor het beoogde publiek. Denk ook aan de grootte van een patch, een 5x5cm patch is veel moeilijker voor te ontwerpen dan een 10x10cm patch.

 

De kleuren
Een ander element van je patch dat zal helpen opvallen is de kleur. Een levendige patch kan de aandacht trekken, maar er zijn een paar overwegingen.

custom badges design process - Custom badges ontwerp process
Custom badges bestellen begint bij het idee

Wel doen:

Omdat de geborduurde custom badges kleurrijk zijn, zou je eenvoudige maar opvallende tinten moeten gebruiken. Een goed ontworpen badge zal ongetwijfeld meer aandacht trekken dan een saai gebied. Kies tinten die geschikt zijn voor de functie van jouw badge wanneer je kleuren kiest. Kies de kleuren van het merk, bijvoorbeeld, als je de badge voor een bedrijf of een groep maakt. Als je jouw eigen kunstwerk maakt, neem complementerende of contrasterende kleurenschema’s op. De contrasterende tinten zijn ideaal voor de tekst, de achtergrond, en het ontwerp zal de badge een knal geven. Langs de randen van de patch zijn complementaire tinten een mooie finishing touch.

Niet doen:

Kleuren kunnen overdreven zijn. Met kleur is het makkelijk om gek te doen. Uw badge zal er troebel uitzien als u te veel gebruikt. Een badge kan door te veel kleur kan lelijk worden. Houd de dingen rechttoe rechtaan, maar wees toch gedurfd. Wijk niet van de eerder gebruikte kleuren af als je een badge voor een merk maakt. De klanten geven bepaalde merken aan bepaalde kleuren.

Omvat Details
De rand, de maat, en de extra kleuren zijn een paar andere kansen die u hebt om uw badge duidelijk te maken. Deze elementen kunnen jouw badge van slechts gemiddeld aan opmerkelijk omzetten.

Wel doen:

Kies de perfecte rand voor uw geborduurd custom badges wanneer je klaar bent om het bestellen. De eenvoudige vormen zoals cirkels, rechthoeken, en vierkanten zijn de beste keuzes voor de badges, maar alle vormen en maten zijn mogelijk.

Niet doen:

Vermijd het gebruik van te veel extra kleuren of metallic garens. Beide moeten spaarzaam en alleen wanneer nodig worden gebruikt. Zorg ervoor dat de extra kleuren die u kiest zich mengen in het algemene ontwerp van het flard. Een flard dat overdreven ingewikkeld of druk is, is het laatste wat u nodig hebt.

Als je deze stappen volgt dan kan je je eigen custom badges super makkelijk en snel bestellen. Heb je hulp nodig met het ontwerpen, dan helpen wij je graag. Kijk hier even hoe je de badge kan bestellen en onze andere badges die we al eerder hebben gemaakt.

Contact informatie voor custom badges

Ben je enthousiast over onze patches, maar heb je nog vragen voordat je een bestelling plaatst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via WhatsApp! Ons toegewijde team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw garderobe.

Als je meer wilt zien van wat we te bieden hebben, raden we je aan om een kijkje te nemen op onze website en te zien wat we hebben gemaakt voor onze andere klanten. We hebben een breed scala aan patches in verschillende stijlen, van vintage en retro tot modern en trendy, en we zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden dat bij jouw persoonlijke smaak past.

Onze patches zijn niet alleen een leuke manier om jouw kleding aan te passen, maar ook een geweldige manier om jouw persoonlijke flair te laten zien en jouw unieke stijl te uiten. Of je nu een fan bent van een bepaalde band, jouw stad of staat wilt vertegenwoordigen, of gewoon iets wilt toevoegen dat extra pit geeft aan jouw outfit, we hebben een patch voor jou!

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op via WhatsApp of bekijk onze website en begin met het personaliseren van jouw garderobe met onze unieke en stijlvolle patches!

Bekijk wat we al eerder hebben gemaakt! Klik hier