Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 3 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Vorige slide
Volgende slide

Deksletten - de kunst van het ultieme relaxen op een zeilboot!

Ah, zeiltermen – het zit vol met kleurrijke termen zoals stuurboord, bakboord, hogerwal, lagerwal… en natuurlijk “dekslet”. Laten we het even simpel maken: een dekslet is diegene die lekker luiert in het zonnetje terwijl anderen zich in het zweet werken. Ja, zelfs de meest toegewijde scoutinggroepen hebben hun eigen deksletten. Maar weet je wat? Dat is helemaal oké! Het leven is tenslotte te kort om niet af en toe als een mooi-weer-dobberaar te genieten.

De dubbele betekenis van dekslet

Om duidelijk te maken waar je staat voordat je aan boord stapt, hebben we een leuke badge bedacht. Als je wordt aangesproken als dekslet, zijn er twee mogelijke interpretaties: ofwel ben je iemand die gewoon lekker relaxt op het voordek ligt te zijn, of je bent die persoon die liever de actieve rol vermijdt en zich liever laat voortbewegen dan zelf te bewegen.

Masterclass in Dekssletten: Ontspanning op Z'n Best!

Maar hoe kun je nu optimaal deksletten? Simpel! Trek een comfortabele bikini aan, smeer jezelf in met zonnebrandcrème, neem een kussentje mee voor extra comfort op het voordek, en vergeet niet een mooi strandlaken om op te liggen. Kies vervolgens een boot uit, bij voorkeur een met een paar sterke zeelieden die al het werk voor je kunnen doen. Eenmaal aan boord, zorg ervoor dat je er uitziet alsof je er alleen bent om te ontspannen – want laten we eerlijk zijn, dat ben je ook!

 

Na een dag van productief zonnebaden, smeer je jezelf natuurlijk in met aftersun en bedank je je medebemanningsleden voor de geweldige dag. Laat vervolgens de rest van de boot het werk afmaken, want hé, daar ben jij natuurlijk niet voor gemaakt!

 

Dus kom aan boord en omarm je innerlijke dekslet. Het leven is tenslotte te kort om niet af en toe lekker te ontspannen, toch?

Bestel jou kwalificatie badge